AKRAL NECROSIS anunta noua componenta si detalii despre noua album - contemporaryestablishment

AKRAL NECROSIS anunta noua componenta si detalii despre noua album

Anul pandemiei este pentru unii muma, pentru altii ciuma, iar pentru blackerii de la Akral Necrosis, 2020 este cu siguranta rastimpul potrivit pentru lansarea celui de-al treilea album. In pregatirea „ostilitatilor„, bucurestenii dezvaluie noua componenta dupa cooptarea unui tobosar din Bulgaria. Se pare ca fanii il vor putea vedea la treaba intr-un viitor tot mai apropiat, lasa de inteles Akral Necrosis.

elefant.ro

„S-au intamplat destule in ultima perioada si e momentul sa facem cateva anunturi importante. Avem un line-up nou. Philip Philipov este noul nostru baterist si primul din Sofia. De cateva luni pregatim impreuna un set-list de concert cu piese de pe toate cele trei albume. Venirea lui in trupa s-a petrecut dupa ce tobele pentru noul material au fost deja trase, astfel ca pe urmatorul opus creditele percutiei ii revin polonezului Krysztof Klingbein, care a reusit sa imprime o noua dinamica sound-ului trupei, asa cum ne doream”, se arata intr-un mesaj al trupei.

Philip Philipov, noul baterist Akral Necrosis, este stabilit recent in Romania si mai face parte din trupele Downfall (Black Metal) si Din Umbra (Death/Doom).

Anuntata inca din toamna lui 2019, lansarea noului album Akral Necrosis intra in linie dreapta, grupul oferind informatii despre stadiul actual al procesului.

„Intr-adevar, al treilea album este tot mai aproape. Inregistrarile au ajuns la sfarsit sub comanda omului nostru Andrei „Oase” Spataru, la Osimetric Productions, colaborarea noastra fiind o premiera. Oase va realiza si mix-masterul mai departe, asa ca avem toate motivele sa ne asteptam la un material solid.”

„Intre timp, ne ocupam de artwork-ul albumului. In acelasi spirit al experimentarii, am lasat intreaga responsabilitate in seama lui Constantin Bodescu, un artist care ne-a convins ca poate transpune conceptul noilor piese intr-un cod vizual complementar”.

dyfashion.ro

Akral Necrosis a debutat in 2011 cu albumul „Pandemic Dominion, un album conceptual care, privit din contextul actual, poate fi considerat profetic. In 2016, blackerii au continuat asaltul muzical cu „Underlight„, de data aceasta un material construit in jurul singurei certitudini a conditiei umane. Numele albumului programat sa apara in 2020, nu a fost inca dezvaluit, dar toate indiciile conduc la concluzia ca acesta va fi anuntat in curand.

Underlight” este inca disponibil aici: https://loudragemusic.bandcamp.com/album/akral-necrosis-underlight

Akral Necrosis Official FB: https://www.facebook.com/akralnecrosis
OsimetriC – www.osimetric.com si https://www.facebook.com/osimetric/
Constantin Bodescuhttps://www.instagram.com/bicxboo/

Credit foto: Adrian Mihai Iana.

Susține proiectul Contemporary-Establishment

Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

2 gânduri despre “AKRAL NECROSIS anunta noua componenta si detalii despre noua album

Lasă un răspuns