Ronnie James Dio va avea in curand un documentar oficial aprobat de familie si casa de discuri

Ronnie James Dio va avea in curand un documentar oficial aprobat de familie si casa de discuri

Documentar Ronnie James Dio

Ronnie James Dio, legendarul vocalist al trupelor Black Sabbath, Dio si Rainbow va avea in sfarsit un documentar. Casa de discuri BMG si sotia lui Wendz Dio au autorizat crearea documentarului, BMG actionand ca finantator si producator executiv al filmului.

Potrivit Blabbermouth documentarul „va fi exclusiv despre Ronnie James Dio, incorporand imagini de arhiva si fotografii din arhivele sale personale. In filmul vor fi scene cu cei mai apropiati prieteni, colegi si membri ai familiei. Ne duce in culisele din viata unuia dintre eroii roock’n roll.”

„Urmatorul documentar este cel mai recent proiect din seria de filme legate de muzica si proiecte de televiziune precum „David Crosby: Remember My Name, Best Music Film si documentarul despre Joan Jett – Bad Reputation, The Show’s The Thing – un film despre legendari promoteri de concerte din perioada de inceput a concertelor live; The Story Of Trojan Records”; and „Echo In The Canyon”

Te poate interesa si: Monitoare de studio

„In prezent, in productie, filmul inca neintitulat va fi documentarul exclusiv Ronnie James Dio, incorporand imagini de arhiva si fotografii din arhivele sale personale. Filmul va ofei scene intime cu cei mai apropieti prieteni, colegi si membri din familie. Filmul va fi finantat exclusiv de BMG iar co-producatori vor fi Don Argott si Demian Fenton.”

Povestea lui Ronnie James Dio transcede in documentarul standard. Pus pe fundalul autobiografiei neterminate a lui Dio – pe jumatate terminata de Ronnie inainte de moartea sa prematura din 2010. Filmul va fi o calatorie inspiranta si inspirata din viata sa, a iubirii si a carierei sale.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

4 gânduri despre “Ronnie James Dio va avea in curand un documentar oficial aprobat de familie si casa de discuri

Lasă un răspuns