Skullcandy Indy True Wireless - Review Casti Audio, sunt sau nu sunt?

Skullcandy Indy True Wireless – Review Casti Audio, sunt sau nu sunt?

Skullcandy Indy True Wireless

Skullcandy si-a facut un nume prin produse care suna excent si la preturi total accesibile. Desi probabil sunt cei mai cunoscuti pentru castile lor in-ear si colorate, acestia dispun de niste produse audio cu adevarat impresionante pe care merita sa le testezi cel putin.

In cazul de fata Skullcandy Indy True Wireless earbuds. Am fost impresionat de ele din momentul in care au fost lansate prima data si de asemenea cum au rezistat o data cu trecerea timpului.

Casti audio In-Ear Skullcandy Indy, True Wireless, Microfon, Black

Pentru cine sunt concepute castile audio Skullcandy Indy True Wireless?

Utilizatorii Android. Daca esti pe iOS, acestea sunt o alternativa decenta pentru AirPods, deoarece sunt convenabile ca si pret. As spune ca Air-Pods-urile sunt mai ok doar in momentul in care le ai deja, dar Skullcandy Indy True Wireless sunt o alternativa excelenta.

Oameni care cauta casti pentru fitness, sport si alte activitati sportive. Cu toate ca exista casti special create pentru sport, Skullcandy Indy True Wireless sunt o alternativa excelenta. Datorita ratingului IP55, acestea sunt o varianta pentru cei ce folosesc castile fitness.

Casti audio In-Ear Skullcandy Indy, True Wireless, Microfon, Black

Este un cadou super tare. Chiar daca vei cheltui in jur de 400 de lei pe ele, sunt sigur ca oricine le-ar putea utiliza bucurosi daca le-ar primi cadou.

Cat de bine sunt construite Skullcandy Indy True Wireless?

Inainte de a ajunge la castile in sine, haide sa vorbim putin despre case-ul de incarcare. Cu cat case-ul castilor este este mai bine construit, cu atat iti vei da seama ca si suntele sunt mai ok. AirPods-urile originale sunt nasoale din multe puncte de vedere, insa case-ul este foarte misto construit si iti incape cu usurinta in buzunare.

Skullcandy Indy True Wireless sprijina teoriacase-ului si vine cu unul compact, rotunjit si se simte confortabil in buzunar neincomodand in nici un fel. La jumatate de pret fata de AirPods acestea isi fac treaba poate ceva mai bine atunci cand vine vorba de portabilitate.

Casti audio In-Ear Skullcandy Indy, True Wireless, Microfon, Black

Carcasa se deschide scotand la iveala un decupaj in care se incadreaza cele doua casti perfect. De asemenea este echipata cu trei LED-uri in partea frontala a carcasei. acestea se aprind pentru a te informa in ce stadiu este bateria. Castile sunt tinute de niste magneti dar capacul carcasei nu se inchide la fel de rapid ca deschiderea . Probabil ar trebui sa existe ceva mai mult spatiu pentru a evita acest lucru. Oricum acest lucru nu se intampla de fiecare data.

Vorbind de eartips-urile ce intra in ureche. Primul este unul standard iar cel de-al doilea este mai mult o maneca ce protejeaza cassca. Combinatia dintre cele doua, face ca Skullcandy Indy True Wireless sa fie foarte confortabile. Aceste casti stau in siguranta in urechi indiferent de cat de tare iti scuturi capul, acest lucru fiind ideal pentru cei ce mai fac si ceva sport. De asemenea dunt si certificate cu IP55 deci nu trebuie sa iti faci griji ca le vei deteriora

.Connected and Free.

Cat de multine bateria castilor Skullcandy Indy True Wireless?

In ceea ce priveste durata de viata a bateriei, este undeva la 4 ore si 23 de minute de redare constanta cu un output de 75dB,dar Skullcandy sustine ca ca case-ul de incarcare poate ajunge pana la aproximativ 16 ore. Asadar le poti reincarca de aproximativ trei ori inainte de incarcarea case-ului in sine.The Essentials Perfected.

Din pacate carcasa de incarcare inca foloseste micro-USB, ceea nu este chiar atat de convenabil, avand in vedere ca majoritatea gadgeturilor folosesc acum USB-C sau Lightning, asa ca va trebui sa ai inca un cablu in plus.

Cum suna Skullcandy Indy True Wireless?

Din anumite puncte de vedere, calitatea sunetului Skullcandy nu a fost intotdeauna atuul acestui brand. Cu siguranta castile lor nu suna rau. Unii sunt de parere ca de obicei castile lor nu suna bine. Acest lucru cu siguranta nu este valabil pentru Skullcandy Indy True Wireless. Ba chiar consider ca suna al naibii de bine.

Frecventele de bass nu se amesteca cu mediile si inaltele ceea ce inseamna ca vei auzi vocea super binein melodii si podcasturi. Un bun exemplu este piesa Girl Like You by Toro y Moi ce are multe sintetizatoare pe frecvente medii, dar vocea se aude excelent.

Desigur Skullcandy Indy True Wireless nu va suna ca perecea ta prefereata de over-ears, dar este greu sa gasesti asemenea in-ears. In principiu din cauza extraizolatiei pe care ti-o ofera buretii castilor over-ear. Oricum aceste in-ear-uri sunt excelente.

Ar trebui sa cumperi Skullcandy Indy True Wireless?

Deci se incadreaza Skullcandy Indy True Wireless pe lista celor mai bune casti audio wireless? Ei bine se afla fix in mijlocul clasamentului. As putea spune ca sunt cu mult fata de castile medioxcreatunci cand vine vorba de utilitate. Din pacate nu sunt cele mai bune dintre cele mai bune dar pentru range-ul lor de pret sunt perfecte.Fearless Use Promise.

Acestea suna surprinzator de bine, iar conexiunea dintre casti si gadget ramane foarte puternica pe toata durata utilizarii. In plus construirea IP55 e ofera acea garantie de protectie anti-transpiratie pe care foarte putine casti wireless earbuds le au.

Durata de viata a bateriei este una medie iar faptul ca se incarca prin micro-USB nu le face chiar cel mai ok produs, dar pentru price range-ul la care se afla nu poti cere foarte multe.

Mai pe scurt Skullcandy Indy Wireless sunt niste casti bune, cu care iti poti face treaba excelent dar nu sunt chiar varful de top pe care si-l doreste toata lumea. Repet isi fac treaba minunat de bine pentru range-ul de pret in care se sfla si sunt o alternativa foarte buna pentru Airpods chiar daca nu sunt un competitor direct.

Poti comanda Skullcandy Indy Wireless AICI.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook 

4 gânduri despre “Skullcandy Indy True Wireless – Review Casti Audio, sunt sau nu sunt?

Lasă un răspuns